В болнични е излязла лекарката, пострадала от ДКЦ Изток в

...
В болнични е излязла лекарката, пострадала от ДКЦ Изток в
Коментари Харесай

Пострадалата лекарка от ДКЦ Изток излезе в болнични

В болнични е излязла лекарката, потърпевша от ДКЦ " Изток " в квартал " Столипиново " от нападението на 35-годишнае жена в сряда. Това заяви шефът на здравното заведение доктор Живко Димитров. Ситуацията се е разиграла доста бързо. Нападателката влезнала в лекарския кабинет и блъснала докторката, която паднала на земята и си наранила главата. Акушерката, която се пробвала да я отбрани била ударена в рамото.

От здравното заведение незабавно извикали служители на реда, които арестували нападателната нападателка. Акушерката е потърпевша по-леко и през днешния ден бе в на работа. Агресията на 35-годишната е била предизвикана от проблем при раждане на нейна родственица, която по-рано е съветвана от пострадалите.

Преди дни бременна родственик на арестуваната отива в родилното поделение на ул. " Весела ". Там е призната от лекарката, която работи и на двете места. Оказва се, че бременната жена има проблем и след обзор се открива, че плодът е мъртъв.
Нейното семейство взема решение да се разправи с екипа и л

ично с лекарката, следила бременността. Така се стига до случая. Обстановката в ДКЦ " Изток " през днешния ден беше спокойна.

" Не сме чули нищо за побой. Не знаем защо става въпрос ", споделиха жителите пристигнали на съвещания.

Снимка: Атанас Кънев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР