В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста.

...
В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста.
Коментари Харесай

Слави се появи и отгтовори на обвиненията: C0VID-a ме удари ...

В болничен съм сега. COVID-19 ме удари в кръста. Аз така и така, поради проблеми с крайници, съм с патерица - в този момент още по-зле, само че мисля, че нещата са по-добре. Това сподели Слави Трифонов с включване онлайн във фейсбук.

" Сега би трябвало да се възвръщам още време, само че това е каквото е за всички, такива са събитията ", добави Трифонов.



" Не е правилно, че бягаме от отговорност. Как да разясня? На един камикадзе, който не желае да се самоубие и ти да му кажеш - Ти си страхливец, т.е. по какъв начин да разясня нещо сходно? Така е разпоредил суверенът, по този начин е раздал картите, по този начин е дал своя вот уважаемият български гласовоподавател. ГЕРБ са първи, имаха опцията да създадат държавно управление - не съумяха. Ние нямаме опцията да съставим постоянен кабинет, тъй като просто нямаме нужния брой депутати и нужните сътрудници, с цел да се случи нещо сходно. В такава обстановка ние не можем да съставим кабинет. Съставяне а " кабинет на малцинството " е взаимозависимост от тези, които са част от нещо, против което се борим. Те не могат да бъдат ръководещи. Народът не се е разпоредил по този начин. " Така Слави Трифонов изясни обстановката от сутринта, когато предложила министър председател, само че незабавно върнаха мандата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР