В Бодрум любовното гнезденце на Виктор Стоянов се тресе от

...
В Бодрум любовното гнезденце на Виктор Стоянов се тресе от
Коментари Харесай

Гривната на раздора: 10 бона провокираха завист и опит да изложат Алекс пред Виктор

В Бодрум любовното гнезденце на Виктор Стоянов се тресе от кавги и заприказва. Ергенът сподели, че има много сериозен интерес към психоложката Алекс Гърдева, като я предложения на втора среща. 

Много благо, само че не и за останалите девойки. Всички завидяха на Алекс, която не очакваше да бъде поканена за повторно на среща. " Змии, жупел и отровни ябълки ", пишат почитатели на шоуто в нета, откакто ергенките започнаха да приказват отрицателно за сексапилната Алекс пред Виктор.

Виж още: Харесва ти " Бриджъртън "? Ето някои сериали, които да гледаш след него

Блажка, която е сякаш другарка с Алекс, призна, че леко завижда за срещата ѝ, а девойките незабавно надушиха пукнатината. " Как по този начин ще е другарка с нея, а пък ще се радва, че излиза с мъжа, който и самата тя харесва ", отсече Виктория Капитонова, която е спрягат за победителката в " Ергенът ".

Черешката обаче беше една златна гривна с диаманти, за която се твърди, че коствала 10 бона. Нека обаче бъдем реалисти! Сериозно ли някой си фантазира, че тази гривна е действително подарена на Алекс, а не е единствено за шоуто? Някой видя ли и " деликатното " продуктово позициониране на кутийката, върху която бе изписано името на  бижутерската компания? 

Виж още: Ето от кое място ни е прочут! Хитовете, в чиито клипове взе участие Виктор Стоянов!

В Instagram Алекс не е показвала гривната за момента, на последните ѝ фотоси тя не участва на ръката ѝ. Тези елементи обаче не са значими, а завистта в очите на всички девойки, за която всички в нета пишат. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР