В близко бъдеще Microsoft ще спре поддръжката Windows 10, оставяйки

...
В близко бъдеще Microsoft ще спре поддръжката Windows 10, оставяйки
Коментари Харесай

Windows 12 е „революционната“ операционна система на Microsoft, от която се нуждаем

В близко бъдеще Microsoft ще спре поддръжката Windows 10, оставяйки на хората избора да преминат към Windows 11 или да чакат неизбежното продължение, което се чака да бъде Windows 12.

Въпреки, че Microsoft към момента не е оповестила публично тази операционна система от последващо потомство, тя направи голям брой подмятания и слуховете сочат, че Windows 12 може да се появи по-скоро по-рано, в сравнение с по-късно. Ако се чудите по какъв начин би могла да наподобява новата операционна система, от изданието Betanews имат някои хрумвания.

Прочутият основател на концепции AR 4789, който преди време показа концептуална опция на Windows, наречена MiracleOS е насочил креативните си качества към това да показа по какъв начин може да наподобява Windows 12.

Най-новата му идея се концентрира върху това по какъв начин би изглеждал Windows 12, когато е подготвен за работа и стартира, като ни демонстрира еволюцията на операционната система на Microsoft.

Новите функционалности и акценти в тази идея включват минималистично меню „ старт “ меню, модифициран File Explorer, интерактивни настройки и усъвършенствани бързи настройки.

Изкуственият разсъдък обезпечено ще бъде значима част от Windows 12, а тук той се употребява за основаване на тапет на Windows посредством текстова подкана.

Вие какво бихте желали да видите в Windows 12? Споделете в мненията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР