В близките дни Левски ще се раздели временно и с

...
В близките дни Левски ще се раздели временно и с
Коментари Харесай

Левски праща още един от ненужните в Румъния

В околните дни Левски ще се раздели краткотрайно и с още един от футболистите, които не попадат в проектите на треньора Славиша Стоянович. Халфът Филипе Нашименто е препоръчан на няколко клуба в Румъния, където ще бъде пратен чартърен, научи ТОПСПОРТ . Полузащитникът се употребява с добра известност в северната ни съседка.

" Сините " обаче не считат да вкарват уговорка за закупуването на португалеца, тъй като към момента разпореждат надежни в него. Идеята е, Филипе да отиде в тим, където ще бъде корав титуляр и да се върне на " Герена " през лятото.

Известно е, че халфът не се нрави на сегашния треньор на Левски и заради тази причина не получи доста шансове за изява напролет. Много е евентуално през лятото столичани да имат нов треньор, който да взема решение за Нашименто.

Португалецът бе на терена в 10 мача във всички шампионати през първата половина на сезона, само че записа едвам 187 минути на терена.

Левски притегли халфа през предходната зима от Динамо (Букурещ) за 200 хиляди евро. Именно " кучетата " са един от тимовете, в които е допустимо да бъде пратен Филипе. Полузащитникът е препоръчан и на Астра (Гюргево).

Столичани към този момент пратиха на север от Дунав бразилеца Ривалдиньо. Нападателят ще играе чартърен във Виторул (Констанца). Тимът на Джика Хаджи има опция да го закупи през лятото.

 Официално: Ривалдиньо към този момент не е част от Левски
Официално: Ривалдиньо към този момент не е част от Левски

Бразилецът ще доиграе сезона в румънския Виторул
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР