В близките часове и през нощта ще е почти тихо

...
В близките часове и през нощта ще е почти тихо
Коментари Харесай

Почти без валежи в страната през нощта

В околните часове и през нощта ще е съвсем безшумно и на доста места ще се образуват мъгли, а в обособени региони на Югоизточна България към момента ще превалява слаб дъжд. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София към 1°.

Утре оптималните в Северна България ще са сред 1° и 5°, в Южна – сред 6° и 11°, в София – към 7°. През деня ще бъде облачно, само че ще е съвсем без превалявания и основно над планинските региони в Югозападна България ще има краткотрайни понижения на облачността. Вятърът ще е слаб, от изток-югоизток.

Облачно и мъгливо ще е времето и в планините. Разкъсвания и понижения на облачността ще има във високите елементи на Западна България. Ще духа слаб югозападен вятър, а температурите едва ще се покачат.

През идващите дни ще се задържи най-вече облачно. В неделя ще е съвсем без превалявания. През нощта против понеделник в западните региони, а в понеделник и на изток тук-там ще превали дъжд. Валежите ще продължат и във вторник, и в сряда, само че пък температурите ще тръгнат нагоре.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР