В БК Черно море Тича все още не са получили

...
В БК Черно море Тича все още не са получили
Коментари Харесай

Черно море чака 150 хиляди от общината

В БК Черно море Тича към момента не са получили обещаните 150 000 лв. от общината за ДЮШ, само че не престават да имат вяра, че това ще се случи, оповестиха от клуба.

" До този миг към момента не са се случили нещата. Вярваме, че ще има позитивен процес. Да, срокът, в който трябваше да получим тези средства изтече, само че на този стадий резултат няма. Вярвам, че откакто персонално кметът Иван Портних е поел този ангажимент, ние ще получим въпросната сума. Вярвам, че той е човек, който държи на думата си ", разяснява изпълнителният шеф на клуба Борис Стоянов. Той напомни, че поради финансовите усложнения в ДЮШ в клуба са били принудени да се разделят с шефа Душан Стойков.

" Няма да укривам, че ни е доста мъчно сега. Заради по този начин създалата се обстановка - липса на действително финансиране на ДЮШ, стигнахме и до разлъка с Душан Стойков. Сега е мъчно и за самите треньори, защото методът, по който бяха структурирани и проведени нещата, се промени. Сега в придвижване им се постанова да се приспособят към новата обстановка. Мога единствено да им изкажа моята признателност, че и за момент не са посочили нито с дума, нито с деяние отвращение да работят. Всички реагираха доста почтено и доста мъжки в тази обстановка и не са предявили никакви искания. Наясно са с напъните, които поставяме нещата да се стабилизират от финансова позиция ", добави Стоянов.

Той разяснява и представянето на мъжкия отбор, който в границите на седмица записа три следващи победи. " Ако съм имал някакво терзание по какъв начин ще играе нашият отбор след разрешаването на казуса с картотекирането, то това е игровият темп, който имат нашите съперници, а на нас ни липсва. Иначе в никакъв случай не сме се съмнявали, че сглобихме един добър отбор, който ще може да играе на високо равнище в шампионата. Поздравявам момчетата и треньорския щаб за метода, по който се оправиха в тази спешна обстановка за първия отбор. Показаха, първо че са хора, на които може да се разчита, а също и, че в баскетболно отношение няма да има никакво оттегляне ", съобщи още изпълнителният директор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР