В бизнес плана за 2019 г. на БДЖ е заложено

...
В бизнес плана за 2019 г. на БДЖ е заложено
Коментари Харесай

БДЖ налива над 70 млн. лв. за подобряване на жп услугата

В бизнес проекта за 2019 година на БДЖ е заложено финансовите вложения за подобравяне на предлаганата услуга за транспорт на пасажери да бъдат в размер на над 71 милиона лв.. От тях 65 млн. лева са планувани единствено за възстановяване на положението на преносимия състав, оповестиха от сдружението.

Ще бъдат оповестени публични поръчки за подемни поправки на 20 локомотива и капитално възобновяване на други 30, започване на работата по дизеловите и електрическите мотриси „ Сименс”, както и ремонт на общо близо 160 вагона.
Новият началник на БДЖ: Ще подчертаваме върху по-качествена услуга По думите му финансовото положение на сдружението е устойчиво
От БДЖ се похвалиха, че, след спестовност от разноски за външни услуги и сила, за първи път от 6 година националният железопътен транспортьор е на близо 1 млн. лева облага.
bTV Репортерите: Историята на локомотивния ватман Избереш ли тази специалност, ти и за момент нямаш право на неточност
Очакването е тя да скочи до 3,7 млн. лева за 2019 година благодарение на продажба на неоперативни активи и скрап. Заложен е и растеж на броя на пасажерите – с над половин милион души.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР