В бившата птицеферма криминалистите намерили и противозаконно отнет автомобил Порше

...
В бившата птицеферма криминалистите намерили и противозаконно отнет автомобил Порше
Коментари Харесай

Координатор на ПП-Ветрино е арестуван при акция за наркотици, намериха крадено Порше и наркооранжерия

В някогашната птицеферма криминалистите намерили и незаконно лишен автомобил " Порше 911 ". Кражбата е декларирана на 31 август от притежателя му в София

Координаторът на " Продължаваме промяната " в община Ветрино - Пламен Пенев, е арестуваният при профилираната полицейска акция в провадийското село Млада армия, където беше открита наркооранжерия. От щаба на партията в морската столица побързаха да се разграничат от него. Според тях той не е бил координатор, а редови член, чието участие към този момент е прекъснато, съобщи БГ он ер.

В наето от Пенев складово помещение са открити оранжерия за развъждане на марихуана, както и автомобил, за който се твърди, че е откраднат.  Кражбата е декларирана на 31 август от притежателя му в София. При огледа е изяснено, че върху идентификационните номера на колата е осъществена намеса.

При интервенцията са конфискувани 923 растения, достигнали друг етап на развиване, високо софтуерно съоръжение, суха тревиста маса и материали за развъждането им.

Материалите са докладвани на прокуратурата, която ще изиска от съда да дефинира за уличения непрекъсната мярка за процесуална насила.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР