В битка за 5 медала ще влязат националите ни на

...
В битка за 5 медала ще влязат националите ни на
Коментари Харесай

Националите ни по бокс в битки за медалите на европейското първенство в Будва днес

В борба за 5 медала ще влязат националите ни на европейското състезание по бокс за мъже и дами до 22 години в Будва (Черна гора) през днешния ден.

Шампионатът на Стария континент продължава с мачовете от 1/4-финалите, като победа подсигурява най-малко бронзово отличие.

Програмата на кръг А ще открие европейския вицешампион Ергюнал Себахтин. В категория до 48 кг той ще се изправи от 15:00 часа против Салъх Оръч (Турция). В петата среща за деня, към 16:00 часа на кръга ще се качи и Радослав Росенов (60 кг). 5-кратният европейски първенец ще боксира със Стефан Чамович (Сърбия). Уилиам Чолов (75 кг) ще продължи борбите за медали в деветия дуел от програмата против Дрилон Тачи. Срещата сред 4-кратния ни европейски първенец и представителя на Косово се чака към 17:00 часа.

На кръг Б, към 18:00 часа, в 13-ия мач за деня, ще забележим и Кирил Борисов. В категория над 92 кг той ще се изправи против Дилан Раич (Босна и Херцеговина). Българското присъединяване ще затвори Ясен Радев (54 кг). Около 18:45 часа на кръг А той ще боксира с Алан Морозов (Естония).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР