В биографията на кандидата за кмет на Варна от ПП/ДБ Благомир

...
В биографията на кандидата за кмет на Варна от
ПП/ДБ Благомир
Коментари Харесай

Грандиозен скандал с дипломата за „магистърска степен“ на Благомир Коцев – хвърчащ лист без печат! 


В биографията на претендента за кмет на Варна от ПП/ДБ Благомир Коцев, който бе назначен от Кирил Петков, в качеството му на премиер на България, за регионален шеф на Варна, написа буквално:

„ Благомир Коцев в интервала до 2004 г. последователно се дипломира с отличие като бакалавър по бизнес администрация в Американския университет в столицата на Съединени американски щати Вашингтон, окръг Колумбия и придобива магистърска степен по мореплаване, търговия и финанси в Сити Юнивърсити – Лондон. “

Ексклузивно следствие на АФЕРА откри документа за „ магистърска степен по мореплаване, търговия и финанси в Сити Юнивърсити – Лондон “.

Ето го документа за „ магистърската степен “ на ПП/ДБ Благомир Коцев, който съставлява един лист хартия БЕЗ НИКАКЪВ ПЕЧАТ!!!

За да бъде удостоверена и приета тапия от чужбина, това би трябвало да направи Националния Център за информация и документация.

И Националния Център за информация и документация издава уверение на лицето Благомир Коцев, че е придобил висше обучение, магистърска степен, въз основа на оповестения по горе хвърчащ лист БЕЗ ПЕЧАТ и така легитимира, че Благомир Коцев е придобил „ магистърска степен “ в Лондон. НО КОГА Гражданско отделение ПРАВИ И КАК?!!!

Според документа, листа БЕЗ ПЕЧАТ, копие от който притежава АФЕРА, Благомир Коцев е придобил „ магистърска степен “ на 9 юни 2004 година.

А Националния Център за информация и документация издава уверение, че признава този „ документ “ БЕЗ ПЕЧАТ, 18 ГОДИНИ /ОСЕМНАЙСЕТ ГОДИНИ!!!/ ПО-КЪСНО.

С ето този документ:

Кое е брутално скандалното в тази ситуация с така наречената „ магистърска степен “ на претендента за кмет от ПП/ДБ Благомир Коцев?!

Първо , лицето Благомир Коцев 18 години /ОСЕМНАЙСЕТ ГОДИНИ!/ НЕ ПРАВИ НИКАКВИ ПОДАТКИ ДА ЛЕГИТИМИРА ПРИДОБИТАТА „ МАГИСТЪРСКА СТЕПЕН “ ОТ ЛОНДОН ПРЕД НАЦИОНАЛНИЯ ЦЕНТЪР ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ДОКУМЕНТАЦИЯ!

А всички, които са получили тапия от чужбина трябва да получат уверение от Националния Център за информация и документация с цел да им се признае дипломата в България, когато стартират някъде работа.

ОСЕМНАЙСЕТ ГОДИНИ явно на Благомир Коцев не му е било належащо да легитимира, че има висше обучение от Лондон, и не си е направил труда въобще да направи и действия с цел да изиска легитимация на „ магистърската си степен “ с цел да стартира работа в България.

Второ, и извънредно значимо!

На 13 декември 2021 година встъпва на власт правителството на Политическа партия с министър председател Кирил Петков.

Единственият град, чийто регионален шеф не е сменен и продължава да работи по това време назначеният от служебния кабинет на Румен Радев, е Варна.

За регионален шеф на Варна от премиера Кирил Петков би трябвало да бъде назначен Благомир Коцев, само че НАЗНАЧЕНИЕТО съдебна експертиза БАВИ БЛИЗО ДВА МЕСЕЦА! Защо? Защото с цел да бъде назначен за регионален шеф на Варна Благомир Коцев би трябвало да има висше обучение, или магистърска степен!

Два месеца, до момента в който всички регионални шефове в България са заменени от премиера тогава Кирил Петков, единствена Варна няма нов областен шеф, до момента в който … Благомир Коцев легитимира листа, БЕЗ ПЕЧАТ, за завършен курс ли, студентство ли – не е ясно, който показва като завършена „ магистърска степен “ от него в Лондон.

Чак на 3 февруари 2022 година Националния Център за информация и документи издава въпросното уверение и признава листа БЕЗ ПЕЧАТ като добита „ магистърска степен “ от лицето Благомир Коцев в Сити Юнивърсити – Лондон.

Двайсет дни по-късно, към този момент с приета „ тапия “, на 24 февруари 2022 година Благомир Коцев е назначен от премиера Политическа партия Кирил Петков за регионален шеф на Варна.

Тук пораждат и още по-скандалните въпроси:

1 . Как по този начин и за какво 18 години Благомир Коцев не е направил и опит за легитимиране на висшето си обучение, т.е. на въпросния лист, БЕЗ ПЕЧАТ, пред Националния Център за информация и документация?!

2. Имал ли е проблеми Благомир Коцев с легитимирането в България на този лист БЕЗ ПЕЧАТ, показан като документ за „ магистърска степен “, добита в Лондон, каквото оперативна информация АФЕРА има?!

3. На никого ли от Националния Център за информация и документи не направи усещане този подозрителен лист БЕЗ ПЕЧАТ?

4. Случайно ли е това, че легитимирането на този лист БЕЗ ПЕЧАТ е станало по времето, в което министър на образованието в правителството на Политическа партия Кирил Петков е … Николай Денков?!

5. Отказвал ли е Националния Център за информация и документи легитимиране на този „ документ “ досега, когато „ магистърската степен “ на Благомир Коцев е притрябвала незабавно с цел да бъде назначен като регионален шеф на Варна, каквато оперативна информация АФЕРА има?!

6. Оказван ли е напън за легитимирането на този лист БЕЗ ПЕЧАТ от страна на тогавашния министър на образованието и управляващата Политическа партия компания, с цел да може Благомир Коцев да бъде назначен като областен шеф на Варна?

С това, което виждате като „ магистърска степен “, Благомир Коцев бе назначен за регионален шеф на Варна, а резултата от дейността му като подобен завърши с формиране на досъдебно произвеждане от прокуратурата против него за корист с власт.

Преди години, някогашният регионален шеф на Варна Добрин Митев, назначен за подобен от Иван Костов, изгърмя с сходен страховит скандал, обвързван с менте дипломата му за висше обучение. Днес някои от наследниците на Добрин Митев като „ Васко Касичката “ /сещайте се за какво имаше този прякор по времето на Добрин Митев и Костов/ са в листата на ПП/ДБ за общински съветници.

Очевадно нищо не се е трансформирало оттогава досега в лъжливите схеми, облечени този път обаче в нови премени, наречени „ смяна “.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР