В Берковица вече са обособени места „Платен абонамент“ за паркиране

...
В Берковица вече са обособени места „Платен абонамент“ за паркиране
Коментари Харесай

Пуснаха услуга „Платен абонамент“ за собствениците на магазини в Берковица

В Берковица към този момент са обособени места „ Платен абонамент “ за паркиране на коли, оповестиха от локалната администрация. Те са разказани в новия общоприет проект за организация на придвижването за част от централна градска част. Предназначени са да бъдат употребени против възнаграждение от юридически лица, притежатели на търговски обекти.
Местата са обозначени с хоризонтална маркировка, според Закона за придвижването по пътищата и Наредба № 1 от 17.01.2001 година за образуване на придвижването по пътищата и с портативни обозначителни табели. Въпросните табели се дават на ползвателите от Община Берковица.
Всеки искащ притежател на търговски обект може да употребява място посредством подаване на документално заявление до кмета. Паркоместата се отдават единствено на посочения адрес в заявката и в непосредствена непосредственост до обекта. Режимът на паркиране за местата с заплатен абонамент се дефинира за дните от понеделник до събота в това число за времето от 7 ч. до 19 часа.
За прилагане на платено паркомясто в режим „ Платен абонамент “ се заплаща такса на месец в размер на 15 лева, като се употребява отстъпка от 5% при предплата за 6 месеца, надлежно 10% при предплата за 1 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР