“В Берковица съм, за да подкрепя инж. Милчо Доцов за

...
“В Берковица съм, за да подкрепя инж. Милчо Доцов за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Една група на върха на държавата поробиха със страх народа си

“В Берковица съм, с цел да поддържа инж. Милчо Доцов за нов мандат, както и листата за общински съветници. Милчо опази и разви общинската болница. Той ви опази от скъпата цена на водата- макар натиска за влизане във водната асоциация.Той обезпечи помощи за второ и трето дете на работещи родители. Той ще продължи по този начин”. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Берковица.

След това тя посети и Вършец, където сподели: „ Е по какъв начин човек да няма предпочитание да работи и да се бори, откакто види до себе си такава мощ и сила, каквато сте вие. Тук съм, с цел да поддържа Латинка Симова и листата за общински съветници и да им дам кураж”.

Нинова изясни, че смяната е близо. „ Виждам такава сила и напредък, каквато не съм виждала от кандидат- президентската акция на Румен Радев и Илияна Йотова. Статуквото се пропуква. Хората желаят смяна. Има две спънки – страхът и парите, които хвърлят за пазаруване на гласове. Една група на върха на страната поробиха със боязън народа си. Страх да не ви уволнят от работа, в случай че сте в администрацията, боязън да не ви ревизират магазинчето, в случай че имате дребен бизнес. Сега знам, че ви не разрешават да слагате плакати на Българска социалистическа партия в магазинчетата, тъй като ви пращат Национална агенция за приходите да ви глобява с мотив и без повод”, разяснява Корнелия Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и мълвата, която ръководещите са пуснали, че могат да наблюдават кой по какъв начин е дал своя вот в тъмната стаичка в деня на изборите: „ Не вярвайте на това. Никой не може да наблюдава тайната на вота и ние ще подсигуряваме това. " Тя прикани в умозаключение: " Бъдете свободни хора с достолепие.Пожелавам триумф и на добър час!”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР