В Белгия, близо до град Малмеди, има един изоставен дилърски

...
В Белгия, близо до град Малмеди, има един изоставен дилърски
Коментари Харесай

В Европа откриха призрачна автокъща със стари коли Volvo без пробег

В Белгия, покрай град Малмеди, има един зарязан дилърски център на Volvo. Любопитното е, че този шоурум не е работил най-малко от 30 години, само че не е нито ограбван, нито зарязан.
`В

И освен това, зад стъклото в салона към момента стоят остарели екземпляри от модела Volvo 240, които събират прахуляк, само че са идеално непокътнати и са в положение на нови коли. По някаква причина през годините никой не се е нуждаел от колите.
`В

Съдейки по асортимента, представителството на Volvo е затворено в края на 80-те или началото на 90-те години, защото такива Volvo 240 се създават и продават до 1993 година В интериора на някои коли са непокътнати остарели рекламни брошури и списания.
`В

Засега не е известно за какво пространствата не са били освободени след затварянето на автокъщата, само че фактът, че постройката стои непокътната повече от 30 години, е впечатляващ. Въпреки че това не е изненадващо в Европа - в Германия да вземем за пример има зарязан салон за коли Lada, за който ви разказахме преди време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР