В Белфаст продължават да са впечатлени от нивото на отбора

...
В Белфаст продължават да са впечатлени от нивото на отбора
Коментари Харесай

В Белфаст: Не сме срещали толкова добър отбор като Лудогорец

В Белфаст не престават да са впечатлени от равнището на тима на Лудогорец, откакто локалният първенец Крусейдърс падна в първата среща в квалификациите на Шампионската лига с 0:7. Джеф Спиърс, който е асистент-мениджър назова Лудогорец най-силният противник, който са срещали в миналото в европейските си участия.

" Без никакво подозрение и с огромна разлика пред останалите, те са най-хубавият тим, който сме срещали в Европа. Ти няма по какъв начин да спечелиш седем трофеи поред, без да имаш такова качество. Ние сме на години след тях като развиване. Само преди няколко години те победиха Арсенал и приключиха наедно с Ливърпул. Мачът ни с тях е завършил, само че постоянно има опция да играеш за достойнството си и да вкараш някой гол за почитателите, съобщи Джиф Спиърс.

На почивката резултатът беше 2:0 за българския първенец, а през втората част резервата Якуб Швиерчок вкара хеттрик в границите на 7 минути. От няколко седмици и Крусейдърс може да се похвали с професионален статут на клуба, откакто играчите получиха трудови контракти, а мениджърът Стивън Бакстър се обвърза за пет години. " Ние ще се опитаме да следваме пътя на Лудогорец, само че сега сме още в самото начало, изясни още помощник-треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР