В Беларус е създадена комисия за разследване на ситуацията с

...
В Беларус е създадена комисия за разследване на ситуацията с
Коментари Харесай

Комисия в Беларус разследва ситуацията със самолета на Ryanair

В Беларус е основана комисия за следствие на обстановката с събитията ще бъдат оповестени в близко бъдеще, заяви РИА Новости по данни на авиационния отдел на Министерството на превоза и известията на републиката.
Самолетът на Ryanair, летящ от Атина до Вилнюс, в неделя незабавно кацна на летището в Минск заради известие за бомба. Информацията за бомбата не е била доказана от пристигналите на място сапьори, а проверяващият комитет на Беларус разгласи образуването на наказателно дело по обстоятелството за подправен отчет за бомба.
 Борел прикани за интернационално следствие на случая с отклонения в Минск аероплан Борел прикани за интернационално следствие на случая с отклонения в Минск аероплан
Върховният представител на Европейски Съюз по въпросите на външната политика и сигурността Жозеп Борел прикани за интернационално следствие на инциде...
Правозащитниците на Беларус оповестиха, че създателят на канала Nexta Telegram, приет за екстремистки в Беларус, и основен редактор на канала Brain Belarus Telegram, също приет за екстремистки, Протасевич е включен в републиката в листата на забърканите в тероризъм. Срещу него е формирано наказателно дело по няколко обвинявания, в това число „ образуване на всеобщи вълнения “. Той може да получи наказване до 15 години затвор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР