В базовия вариант на Vesta те практически вече са установени

...
В базовия вариант на Vesta те практически вече са установени
Коментари Харесай

АвтоВАЗ ще възобнови производството на Lada Granta с ABS през това лято

" В базовия вид на Vesta те на практика към този момент са открити от момента на пускане на поточната линия. Що се отнася до Granta - ние планираме да обновим тази функционалност още през лятото на тази година ", сподели топ мениджърът, отговаряйки на въпрос за ABS на Lada Granta в коридорите на изложбата " Евразия - нашият дом ".

ABS е система, която предотвратява блокирането на колата при неочакваното му прекъсване. Основното й предопределение е опазване на стабилността и управляемостта на автомобила.

Автомобилните производители в Руската федерация, по-специално автомобилният колос " АвтоВАЗ ", се сблъскаха с недостиг на ABS и ESP предходната година. Впоследствие управляващите взеха решение да се вкара банален механически правилник, който допускаше неналичието на тези системи в създаваната кола, с цел да се предотврати прекъсването на конвейерите. В края на май тази година кабинетът реши да възобнови от декември 2023 година инсталирането на системата ABS в наложителните условия за произвеждане на коли в Руската федерация.

" АвтоВАЗ " има индустриални...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР