В базата данни на уеб-ресурса TechPowerUp, използващ помощната програма GPU-Z

...
В базата данни на уеб-ресурса TechPowerUp, използващ помощната програма GPU-Z
Коментари Харесай

Предварителните характеристики на видеокартата Nvidia GeForce GTX 1180

В базата данни на уеб-ресурса TechPowerUp, употребяващ помощната стратегия GPU-Z се появи страница с предварителните характерности на видеокартата Nvidia GeForce GTX 1180.
Според тази информация, графичната карта се базира на графичния процесор GV104 с архитектура Volta, създаван посредством 12 нанометров софтуерен развой. Чипът съдържа 3584 CUDA ядра, 224 текстурни блока (TMU) и 64 рендиращи модула (ROP).



Графичният процесор работи при тактова периодичност от 1405 до 1582 MHz. Паметта е 16 GB вид GDDR6 с 256-битов интерфейс и ефикасна периодичност 12 GHz. Това подхожда на пропускателна дарба от към 384 GB/s.

Видеокартата Nvidia GeForce GTX 1180 заема два разширителни слота и е дълга 267 милиметра. На интерфейсния панел са ситуирани един HDMI и три DisplayPort видеоизхода. Необходимо е подаването на в допълнение зареждане на 6 и 8 пиновите PCI-E Power конектора. TDP на новото устройство е 200 W.

Трябва да се има поради, че това са предварителните механически характерности на видеокартата Nvidia GeForce GTX 1180. Много е евентуално работните честоти да се окажат по-различни. От друга страна, появяването на тази информация значи, че новата графична карта скоро би трябвало да излезе на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР