В Байерн (Мюнхен) изглеждат доволни от жребия за 1/8-финалите в

...
В Байерн (Мюнхен) изглеждат доволни от жребия за 1/8-финалите в
Коментари Харесай

Байерн: Мараба, Бешикташ!

В Байерн (Мюнхен) наподобяват удовлетворени от жребия за 1/8-финалите в Шампионската лига, който им изпрати Бешикташ за противник. Германците бяха в урната на непоставените и можеха да се паднат с по-силен отбор.

“Мараба, Бешикташ”, обърнаха се баварците към своя противник в Twitter.

Турците дадоха отговор с “Колкото по-труден е съперникът ни, толкоз е по-голямо щастието при победа. Препятствията не могат да ни спрат, а единствено да ни накарат да се борим повече”.

Мюнхенци са въодушевени от атмосферата на стадиона на Бешикташ, където по-рано през сезона различен от немските клубове в ШЛ - Република България (Лайпциг), си потегли надвит.
Bayern & Besiktas pic.twitter.com/QoMmwcfCM4
— lfcidil (@lfcidil) December 11, 2017

“Гледах мача на противника против Лайпциг - разяснява Томас Мюлер. - Останах впечатлен от фенската поддръжка. Ние сме по-добрият тим, само че би трябвало да сме деликатни и най-важното - да не допуснем гол в първата среща на “Алианц Арена”.

Президентът на Бешикташ Фикрет Орман пък съобщи следното: “Трудно е да се каже дали това е прекрасен или неприятен чоп. Байерн е мощен отбор, само че и ние не сме без шансове. Ще бъде прекрасен конфликт и за двата отбора”.



Байерн е хазаин в първия мач на 20 февруари, а реваншът в Истанбул ще е на 14 март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР