В бързо развиващия се свят на технологии, информация в Интернет

...
В бързо развиващия се свят на технологии, информация в Интернет
Коментари Харесай

Евтини полети в цяла Европа – Къде да ги намерим?

В бързо развиващия се свят на технологии, информация в Интернет и обществени мрежи, пътуването в Европа стана все по-достъпно. Вече единствено с няколко клика можем да намерим самолетен билет на по-ниска цена от една вечеря! А от там всичко е елементарно – обществените мрежи са цялостни със препоръки за идващото Ви странствуване, а с телефон в ръка постоянно имате правилен другар, който да Ви упътва в коя пресечка да завиете, с цел да се насладите на най-хубавата пица в Италия, или по какъв начин да стигнете до Биг Бен в Лондон! Пътуването в Европа е на една крачка от Вас и се изискват единствено няколко минути, с цел да го планирате. В цялата тази информация от самолетни компании, хотели и забележителности, от време на време можем да се изгубим. Къде да намерите евтини полети и какво би трябвало да знаете, с цел да организирате бюджетно пътешестване в Европа – тайната Ви разкриваме в идващите редове!

Откриване на евтини полети: 3 вълшебен стъпки към невероятни предложения!

Четейки заглавието, несъмнено си мислите, че тайната на евтините полети е в нискотарифните самолетни компании. Да, те в действителност преобразиха небесата в цяла Европа и трансформираха метода, по който пътуваме, само че тайната на евтините полети се крие в тяхното търсене и в тяхното съчетание. Ето какво имаме поради:

1. Сравнявайте и комбинирайте предложения – Всичко на едно място


Бюджетните самолетни компании следват един принцип - опростяване на услугите на борда, потребление на идентичен вид самолети, ниски начални цени с спомагателни такси за багаж, определено място и други. Често намирате атрактивна оферта за полет за тръгване, само че противоположният полет е с доста висока цена. Това значи ли, че би трябвало да ровите в уеб страниците на всички нискотарифни компании, до момента в който намерите най-бюджетната оферта за Вас? Не!

Тайната на намирането на евтини полети е в тяхното търсене и сравняване. Онлайн търсачки за полети и настаняване, като eSky, Ви оферират всичко на едно място. Когато резервирате всичко от един портал – от полет, през екскурзии и кола чартърен, до хотел, намалявате освен разноските и рисковете, само че и бюрокрацията и нервите в планирането. Представете си, че желаете да отидете до Барселона, само че нямате точни дати – отивате на, задавате ориентировъчни дати и системата Ви предлага освен предложения за тези дати, само че и най-изгодните полети за близки дати, подредени в подсъзнателен календар, допускащ избор на най-евтините разновидности за пътешестване.

Когато последвате връзката, ще забележите, че платформата Ви дава оферта за полети от разнообразни самолетни компании – заминавате с една самолетна компания, а се връщате с друга. Това е един от триковете, с цел да намерите най-изгодните полети. Както Ви казахме по-рано, бюджетните самолетни компании постоянно комбинират на ниска цена заминаващ полет с връщане на доста висока цена. С този трик за съчетание получавате най-евтините полети от двете компании!

 


Не единствено комбинирането на полети играе значима роля за бюджетно пътешестване из Европа, само че и комбинацията от полет, настаняване, кола чартърен и други действия. Когато резервирате пакет, получавате преференциални отстъпки и има по-малка възможност да срещнете скрити такси. Ако към момента не сте се убедили, проверете сами, като последвате връзката: и изберете опцията Полет + Хотел. Платформата на eSky предлага 1.3 милиона места за настаняване по целия свят, от които хотели, жилища, хостели, къщи за посетители, вили, хижи, квартири и други. По този метод резервирането е елементарно, имате безвъзмездна анулация на резервация и гъвкави способи за заплащане, даже отсрочено заплащане и на вноски.

2. Бъдете постоянно една крачка пред останалите: Как да уловите най-хубавите предложения за полети?

Бъдете постоянно нащрек за предложения, с цел да получите най-евтината цена! Не, не споделяме по през целия ден да търсите полети в порталите. Мобилни приложения, като eSky приложението, разрешават на потребителите да задават вести за съответни дати и дестинации. Когато цената на билета падне, потребителят получава уведомление непосредствено на своя имейл или посредством приложението. По този метод имате бърз и елементарен достъп до най-хубавите предложения за пътешестване и получавате специфични оферти всеки ден.

3. Таймингът е всичко: Кога е най-подходящо да резервирате евтини полети?

Често билетите са по-евтини, когато се резервират месеци преди датата на полета. Последната минута самолетните компании може да предложат отстъпки, само че те са по-рисковани. Златната среда за намиране на евтини полети е да резервирате от 21 до 58 дни преди полета. По-ранната резервация Ви дава опция да избирате от по-широка гама на полети и часове, което улеснява планирането на пътуването.

Тайната за намиране на евтини билети е пътешестване отвън сезона. Изборът на дати отвън празници и летните месеци може да ви спести обилни суми. И освен. Пътуването отвън сезона Ви дава опция да се насладите и да изживеете определената дестинация без тълпи от туристи.

Не единствено времето на резервация, само че и времето на полетите оказва въздействие върху бюджета. Полетите в средата на седмицата и в късните, или прекомерно ранните утринни часове, нормално са най-евтини. Авиокомпаниите постоянно пускат нови разпродажби на билети в понеделник или вторник, тъй че следете за полети при започване на седмицата. Ако имате опцията да бъдете гъвкави с датите на пътешестване, това може да ви даде доста по-ниска цена.

 

Бъдете дейни, умни и осведомени, когато става въпрос за пътешествия. И по този начин, с възторг и нашите препоръки Ви призоваваме: Не чакайте повече! Започнете своето европейско премеждие още през днешния ден!

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР