В бързо развиващата се крипто индустрия постигането на финансова свобода

...
В бързо развиващата се крипто индустрия постигането на финансова свобода
Коментари Харесай

Ето как Bitcoin Spark и Ethereum могат да ви направят милионер за една нощ

В бързо разрастващата се крипто промишленост постигането на финансова независимост за една нощ е действителност, в случай че знаете къде да търсите. Bitcoin Spark (BTCS) и Ethereum (ETH) привлякоха вниманието на вложители и запалянковци в идентична степен. 

И двете платформи демонстрираха незабравим напредък и нововъведения, предизвиквайки спекулации по отношение на капацитета за обилни финансови облаги.

Какво съставлява Ethereum?

Ethereum е децентрализирана световна софтуерна платформа, работеща въз основата на блокчейн технология с локален токен, наречен ETH. Нейният дизайн е обвързван с мащабируемост, сигурност и децентрализация, което я прави известна измежду разработчиците. ETH разрешава на всеки да основава сигурни цифрови технологии и поддържа смарт контракти, което е потребно за децентрализирани приложения като децентрализираните финанси (DeFi).



Платформата също по този начин поддържа незаменяеми токени, децентрализирани самостоятелни организации (DAO) и метавселена. ETH токенът се употребява за възнаграждение на поддръжката на блокчейн и може да се служи за транзакции в действителния свят.

Как да стейкнете Ethereum?

Стейкингът на Ethereum включва потреблението на 32 ETH токена за активиране на валидатора, само че можете да стейкнете и по-малко. Соло стейкингът е най-хубавият избор, който дава цели награди и ускорява децентрализацията на мрежата.  

За соло стейкинг се нуждаете от 32 ETH, компютър, работещ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и разбираеми упътвания. Ако не разполагате с 32 ETH, има решения за сливане като “ликвиден стейкинг ”, при които получавате ERC-20 токен за заложените от вас ETH.  

Ликвидният стейкинг ви разрешава да прекратите присъединяване си когато и да е и е толкоз елементарно, колкото размяната на токени и разрешаването на настойничество на вашите активи в портфейла ви. Въпреки че някои варианти са централизирани и обезпечават елементарен приход, те събират доста ETH за валидаторите, което прави мрежата по-рискова.

Ако независимото настойничество не дава отговор на вашия жанр, можете да разгледате централизирани тържища, които оферират стейкинг.  

Bitcoin Spark

BTCS е опция на Биткойн с авангардни идеали, която революционизира блокчейн промишлеността с новаторските си функционалности и неповторим метод.  

BTCS включва революционна блокчейн технология за доказване на процеса (Proof-of-Process – PoP).

Технологията сплотява характерностите на механизмите за доказване на залог и работа (PoW и PoS). Този хибриден метод покачва успеваемостта, мащабируемостта и сигурността на мрежата.

BTCS предлага опция на провокациите, пред които са изправени криптовалутите. Биткойн (BTC) има високи транзакционни разноски, само че няма смарт контракти и централизация на добивна мощност.  

Ето за какво Bitcoin Spark разполага с усъвършенстван консенсусен горитъм и безпроблемна интеграция на опциите за смарт контракти.

BTCS включва модел за генериране на доходи, който е надълбоко преплетен с приложението Bitcoin Spark.То дава опция на потребителите да употребяват изчислителна мощ за рандеман и да вземат участие в разпределението на възнагражденията.  

Като употребява усъвършенствана блокчейн технология, BTCS покачва пропускателната дарба на транзакциите, като понижава времето за един блок и усилва броя на опциите за транзакции.

Подходът на Bitcoin Spark предизвиква по-голямата децентрализация, като насърчава повече възли с по-ниски първични разноски, проправяйки пътя за по-всеобхватна среда за рандеман.

Интегрирането на пласт за смарт контракти в мрежата ще поддържа разнообразни езици за програмиране за създаване на приложения, разширявайки полезността и гъвкавостта на платформата.

Bitcoin Spark пуска втора фаза на своето ICO на цена $1.75 с 15% бонуси, което прави платформата налична за всеки. Цената на BTCS последователно ще се усилва към стартирането, когато ще бъде на равнище от $10.   При стартирането вложителите чакат вложенията им да донесат облага от 657%.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР