В бързо производство Районен съд – Варна осъди 35-годишeн мъж

...
В бързо производство Районен съд – Варна осъди 35-годишeн мъж
Коментари Харесай

Много пиян заряза колата си по средата на улица във Възраждане, падаше, ставаше и накрая заспа

В бързо произвеждане Районен съд – Варна осъди 35-годишeн мъж за шофиране след приложимост на алкохол, доста над допустимото.

Деянието е осъществено на 27 март тази година. 35-годишният мъж е засечен от живущи в квартал " Възраждане “ към 21 часа вечерта на тази дата, когато спрял управлявания от него лек автомобил " Тойота “ по средата на улицата край един от блоковете в квартала и излязъл клатушкайки се от него, оставяйки шофьорската врата отворена. Тъй като лидерът бил във очевидно нетрезво положение, като на няколко пъти падал и ставал край колата, живущи подали сигнал на незабавния телефон, а минувачи с ръце избутали колата настрана от шосето, с цел да не пречи на придвижването. Междувременно, до идването на полицейски патрул, подсъдимият още веднъж влезнал в колата и задремал на шофьорското място. Взетата му директно по-късно кръвна проба отчела  централизация на алкохол в кръвта от 3,22 промила.

В правосъдна зала подсъдимият призна виновността си и реализира съглашение с прокуратурата за типа и размера на наказването, което съдът утвърди. Съгласно параметрите на съглашението, той ще търпи наказване от  5 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. Освен това 35-год. мъж беше лишен от право да ръководи моторно транспортно средство за интервал от две години. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР