В бързи производства, Районен съд - Варна наложи наказания на

...
В бързи производства, Районен съд - Варна наложи наказания на
Коментари Харесай

Бързи наказания за пияни шофьори във Варна

В бързи производства, Районен съд - Варна наложи санкции на автомобилни водачи, карали с централизация от над два промила алкохол в кръвта си.

27-годишен юноша е открит в следобедните часове на 10 декември предходната година в град Долни чифлик, директно след настъпило автопроизшествие - удар в дърво на управлявания от него автомобил. Оказало се, че лидерът е седнал в нетрезво положение зад кормилото, с алкохолна централизация от 2,03 на хиляда. За съответното действие съдът утвърди съглашение, с което на подсъдимия беше наложено наказване от 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период, както и отнемане от правоуправление за период от 1 година и 2 месеца.

На живущ във Варна 38-годишен непознат жител, още веднъж в бързо произвеждане и по силата на съглашение с признание на виновността, съдът също наложи условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост, с 3 години изпитателен период. На 28 декември м.год. по основен път Варна - Златни пясъци той управлявал автомобил "Мерцедес " с централизация на алкохол в кръвта 2,30 промила. Подсъдимият е с чисто правосъдно минало. Той беше лишен от права за ръководство на МПС за период от 1 година.

В друго обсъждано през днешния ден дело, съдът наложи дейно наказване от 4 месеца отнемане от независимост при общ режим за 64-годишен лидер, заловен зад кормилото на л.а. " Опел " с алкохолна централизация от 2,28 промила. Деянието е открито при инспекция вечерта на 2 януари тази година в кв. " Аспарухово ", откакто подсъдимия не спрял на подаден със стоп палка сигнал от полицейски чиновници. Водачът бил настигнат и тестван за алкохол, а последвалата инспекция посочила, че той е бил осъждан, с влезнала в действие присъда през 2016 год., още веднъж за шофиране в нетрезво положение. Той ще остане без право да ръководи МПС в продължение на 1 година и 4 месеца.

Постигнатите и утвърдени от съда съглашения са дефинитивни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР