В Барселона са съвсем близо до това да си подсигурят

...
В Барселона са съвсем близо до това да си подсигурят
Коментари Харесай

От Барселона договорили Невеш на много ниска цена

В Барселона са напълно покрай това да си подсигурят прехвърлянето на Рубен Невеш от Уулвърхамптън. Испанският вестник “АС ” даже стига по-далеч и афишира, че двете страни към този момент са постигнали сделка за сумата по договорката, а само дребни елементи би трябвало да бъдат конкретизирани в идващите дни, след което тя ще бъде официализирана. Изданието добавя, че каталунците ще платят едвам 26 милиона паунда за играча плюс избрани бонуси. Сделката е артикул на директни договаряния сред Жоан Лапорта и Жорже Мендеш. 
 Барселона се приближава до Рубен Невеш Барселона се приближава до Рубен Невеш
Невеш е свързван от много време с Барселона, въпреки че разнообразни източници настояват, че той е по-скоро избор на Лапорта, а не толкоз на Чави, който има напълно други цели за средата на терена. Бившият полузащитник избира да вземе в своя отбор Мартин Субименди от Реал Сосиедад, само че той ще излезе много по-солен като цена на каталунците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР