В Барселона планират още една размяна през това лято след

...
В Барселона планират още една размяна през това лято след
Коментари Харесай

Барселона подготвя още една размяна

В Барселона възнамеряват още една замяна през това лято след тези за Миралем Пянич и Лаутаро Мартинес. Каталунците не са склонни да платят желаните от Байер (Леверкузен) 100 млн. евро за Кай Хавертц и по тази причина са подготвени да предложат цели трима футболисти на немския отбор, твърди Sport1.

Става въпрос за преотстъпени играчи - Емерсон и Карлес Аленя, които сега са в Бетис, както и Марк Кукурея от Хетафе, макар че мадридчани изявиха предпочитание да задействат опцията за откупуването му. Според информацията спортният шеф на Барселона Ерик Абидал и неговият асистент Рамон Планес са гледали не живо много мачове на Хавертц. Освен това изпълнителният шеф на " аспирините " Фернандо Каро поддържа доста положителни взаимоотношения, както с президента на каталунците Джосеп Мария Бартомеу, по този начин и с Абидал.

In addition to Miralem Pjani, FC Barcelona could be considering reinforcing their midfield with German star Kai Havertz. Barcelona could offer several players to Bayer Leverkusen to get the deal over the line. [sport1] pic.twitter.com/ibhZyeVkhJ
— barcacentre (from ) (@barcacentre) May 15, 2020 Интересът към 20-годишния гений е огромен, като той е наблюдаван и от Реал Мадрид, Челси и Манчестър Юнайтед, само че любимец за неговия автограф е Байерн (Мюнхен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР