В Барселона не са се отказали от Бернардо Силва и

...
В Барселона не са се отказали от Бернардо Силва и
Коментари Харесай

Барселона ще се пробва за Бернардо и през следващото лято

В Барселона не са се отказали от Бернардо Силва и ще се опитат още веднъж да привлекат полузащитника на Манчестър Сити през лятото на 2023 година съгласно информация на Sport.

  На “Камп Ноу ” имаха интерес към португалския техничар и през това лято, само че избрани свързани с финансовия феърплей ограничавания не разрешиха на Чави да притегли всички мечтани от него играчи и Бернардо остана на “Етихад ”. Въпреки че похарчиха доста пари, с цел да оформят тима си това лято, съгласно Sport “блаугранас " имат вяра, че Силва е нужен и възможното му привличане ще добави още качество към селекцията на Чави. 

От своя страна, Манчестър Сити и в частност Джосеп Гуардиола неведнъж са заявявали, че разчитат на атакуващия състезател и се надяват да остане, само че първенците на Премиър лийг надали ще застанат на пътя му, в случай че последният изрази предпочитание да напусне. Ако се стигне до сходно развиване, “гражданите ” евентуално ще изискат трансферна сума от порядъка на към 100 милиона евро, а към този момент наподобява несъмнено, че Силва ще продължи да бъде една от главните трансферни цели на каталунския гранд. 

ЛЪЧЕЗАР ПЕТРОВ

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР