В Банско трябва да се направи втори лифт веднага. Това

...
В Банско трябва да се направи втори лифт веднага. Това
Коментари Харесай

Втори лифт в Банско трябва да има веднага, смята Плевнелиев

В Банско би трябвало да се направи втори въжен превоз незабавно. Това разяснява в ефира на " Дарик " предходният президент Росен Плевнелиев.

Той уточни, че това е опция за развиване за изостанали български райони. Допълни, че България би трябвало да развива ски туризма и нови уреди би трябвало да се появят и в Пампорово, Чепеларе и на Витоша.

Разказа, че по време на мандата си звънял неколкократно на премиера с предложение той да води диалози с природозащитниците и да се реши въпроса с развиването на ски зоната в Банско.

Абсурдна е обстановката, в която ние се самоблокираме и самозастрелваме, уточни той. Разказ, че в кра на 90-те години е купил апартамент в Банско и тогава една трета то хората са били безработни, а половината население се занимавало с противозаконен рандеман на дървесина. Тогава съгласно него са изсечени повече дървета в сравнение с биха се изсекли в този момент.

Призова да се даде вероятност за развиване на планинските райони.

На въпрос по какъв начин прави оценка настоящето държавно управление той изясни, че и като настоящ президент постоянно е упорствал да се прави разлика сред национализъм и шовинизъм и че е доста рисково за обществото някой да монополизира патриотизма.

В отговор на въпрос Плевнелиев уточни, че постоянно ще поддържа президентската институция без значение кой я оглавява. Похвали наследника на поста, че добре се оправя с патриотичната тематика и има доста хубави речи. Има обаче извънредно доста забележки към държанието на президента Радев на интернационалните срещи. Особено го тормози позицията му във връзка с глобите против Русия, по която той показвал лицемерие и отслабва позициите на България. След едно такова събитие Плевнелиев получил доста позвънявания от настоящи президенти, които били обезпокоени, че новият държавен глава на България се пробва да раздели европейските политици по въпроса за глобите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР