В Банско очакват много силен сезон, като още отсега в

...
В Банско очакват много силен сезон, като още отсега в
Коментари Харесай

3000 лв. за двама за Нова година в Банско

В Банско чакат доста мощен сезон, като още занапред в курорта плануват отлични януари и февруари. Липсата на задоволително сняг през декември не е съдбовна, считат хотелиерите.  

" Виждаме, че снегът идва края на декември и остава, което е хубаво до края на април. До края на април има прелестни условия за ски-туризъм в Банско, и съм уверен, че сезонът ще бъде доста по-дълъг тази година, тъй че да не подхождаме скептично, а в противен случай оптимистично, а другият миг който е, че ние гледаме на Банско като на целогодишна дестинация. В нашия комплекс имаме задоволително интензивности от самото начало на годината. Концепцията е целогодишен ол инклузив и виждам, че това е доста добра и сполучлива идея, виждам, че останалите сътрудници също се ориентират в сходна идея, тъй че да не гледаме на нещата като на дете, което са му вземали играчката и няма сняг – в противен случай, има доста неща, които се вършат в Банско ", споделя пред NOVANEWS Димитър Колев, шеф на хотел.

За по-близкия небосвод хотелиерите нямат терзания. За Нова година да вземем за пример те са с цялостни бази и със напълно единични празни места.

" Много изявления имаше на тематика отмора в нашите курорти, какъв брой скъпо е, и какъв брой забавно ще е господин Мъск да почива в нашите курорти, тъй че с смешка, на база на всичко, което става като повишение на пакетите в европейските ски курорти, нашите покачвания на пакетите още веднъж са по-скромни, тъй че напълно в границите на естествените инфлационни показатели са нещата като покачване, значимото е постоянно в покачването да има и наличие и продуктът постоянно да е подобен, какъвто гостът чака ", споделя още Колев.

 Лъки Банско
Най-масовият пакет за Нова година е този за три нощувки.

" На база ол инклузив за двама с включена празнична вечеря, цената е в порядъка на 3000 лева Гостът получава настаняване в комплекса, прилагане на всички спа уреди, горещите минерални вътрешен и външен басейн, джакузита, изхранване три пъти дневно, плюс две междинни изхранвания, които са континентална и следобедна закуска, питиета през целия ден, както и питиета по време на храненията, празнична вечеря, която включва много забавни оферти от българската и континентална кухни ", добавя хотелиерът.

В по-малките хотели заетостта за Нова година също е на 100 %. Кирил Зашев споделя, че свободни места няма. 

" Нашите резервации стартират от 24-ти, до 2-ри,3-ти януари всичко ни е цялостно. За Нова година сме подготовили празнична стратегия, празнична вечеря, всякакви игри за гостите. Вече интереса към Банско като курорт се завръща от цяла Европа, нали главните посетители, постоянните – Израел, Англия, Русия отпада, заради войната, само че гърци – много поръчки има от Гърция. В момента при нас на 100 % заетостта за НГ е българи ", разкри Кирил Зашев, шеф на хотел.

Силен сезон чакат и ресторантьорите, тъй като любознанието на задграничните туристи доста постоянно ги кара да излизат от комфорта на ол инклузива и да се потапят в неповторимия обичай и просвета на Банско, който най-силно се усеща таман в механите.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР