В Банско няма пристигнали хиляди софиянци нито вчера, нито днес.

...
В Банско няма пристигнали хиляди софиянци нито вчера, нито днес.
Коментари Харесай

В Банско няма софиянци. Фандъкова лъже


В Банско няма пристигнали хиляди софиянци нито през вчерашния ден, нито през днешния ден. Това оповестиха за "Скандал " от локалния спешен щаб. В курорта няма и доста хора, които да са пристигнали в личните си жилища. Това значи, че кметът на София Йорданка Фандъкова излъга, че било цялостно със столичани в курорта. Хотелите в Банско не работят. В жилищата комплекси също не се отдават парцели чартърен. Ски зоната също не работи.
Не е ясно от къде Фандъкова черпи информация за пристигналите софиянци в Банско.

В същото време слушам, че има доста софиянци в Банско. Защо трябваше да си разменяме вирусите? До скоро Банско беше под карантина. Защо трябваше да си предизвикваме това. Моето обезпокоен е съществено по отношение на връщането от цялата страна. Чуваме по морето има доста софиянци, които най-вероятно ще тръгнат да се връщат. Искам да предупредя всички. Аз разговарях с министъра на вътрешните работи и с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи контролът на влизането също ще бъде доста сериозен. И по този начин би трябвало да бъде. Със сигурност ще има усложнения при влизането и имам уверението от полицията, че инспекциите ще бъдат съществени ", сподели тя.

„ Искам да се опълчва на всевъзможни опити да се политизира и да се предизвикат хората на етнически симптом. Това е безусловно непростимо и недопустимо”, разяснява Фандъкова по отношение на напрежението в квартал „ Факултета”.

Обстановката през днешния ден там е спокойна. Продължават тестванията за ковид. Има и засилено полицейско наличие.

Според Фандъкова, е по-редно да оставиш възрастните си родители с несменени памперси и гладни, в сравнение с да отидеш да се погрижиш за тях. Естествено, женицата, която прави най-величествените откъм парична стойност поправки в Европейски Съюз, и която не може една улица да ремонтира като хората, се изявява още веднъж като умел епидемиолог.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР