В Банско едно скромно обядче вече струва близо 130 лева,

...
В Банско едно скромно обядче вече струва близо 130 лева,
Коментари Харесай

Предлага се жиголо за Св. Валентин! Джорджано със скандална обява в нета, спукаха го от бъзици

В Банско едно непретенциозно обядче към този момент коства близо 130 лв., а родните " звезди " търсят към този момент нови способи за прехранване, че зимните курорти ще останат единствено неосъществена фантазия. Скоро наподобява, че и нощните заведения отново ще затворят, та клетите ни надарени реализатори ще останат напълно без финикийски знаци. Някои родни звезди обаче не бездействат, а предлат VIP оферта. Поне по този начин наподобява от епична публикация, която криндж звездата Джорджано разгласил в нета.

Джорджано изгря, бе използван, а в този момент е в цялостен залез, само че очевидно се пробва по всякакъв начин да резервира славата си. " Певецът " прикова интереса към себе си, само че не с нова ария, а с забавна оферта за всички самотни дами на Свети Валентин.

Виж още: И щерката на Бони владее провокацията! Миа-Михаела се пусна по долни дрехи в секси поза

В скандална публикация, която ние не откриваме в профилите на Джорджано, написа, че  взема по 100 евро за разходка. Сумата набъбва до 200 евро, в случай че по-късно има заигравка с шоколад, коктейл и роза. Луксът го успокоява, а в случай че претендентите желаят вечеря и фотография за обществените мрежи, то цената скача на 400 евро. 

Има и VIP пакет, който стига до 1900 евро и включва среща, държане за ръце, рози, шоколад, свещи, шампанско, целувки, фотоси, масаж, нощувка в хотел + статус във Facabook " ОБВЪРЗАН " за две седмици. 

Виж още: Instagram мъдрости и клишета: Бояна Генова от " София Ден и Нощ " в ролята на self-guru

Обявата стана шлагер във Фейсбук, където хората спукват от бъзици Джорджано, който обаче не е коментирал за момента неустоимото си предложение. Не изпускайте този единствен и несравним късмет, другари! Никога няма да имате опция да се срещнете с една същинска, недостижима звезда и то точно на Свети Валентин. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/djordjano/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР