В българския парламент вилнее неофашистка партия. Тя шества и в

...
В българския парламент вилнее неофашистка партия. Тя шества и в
Коментари Харесай

Николай Денков: В българския парламент вилнее неофашистка партия

" В българския парламент вилнее неофашистка партия. Тя шества и в националните медии. Обявена е война на европейските полезности, каквито са и фундаменталните български полезности. Думите на един от доайените на българската философия проф. Георги Фотев ", цитира министър председателят акад. Николай Денков в свое изявление в Министерския съвет, във връзка с политиката на партия „ Възраждане ”.

Той дефинира като недопустимо нейното държание и прикани Президентството и останалите партии да кажат дали считат, че е обикновено да се задействат апелите за принуждение, в това число против политическите фигури.

Поводът за апела на премиера Николай Денков, са изявленията на водача на “Възраждане ” Костадин Костадинов в обществените мрежи, както и опитите на депутати от партията да стопират изявления на народните представители от други партии.

От своя страна водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов, прикани за среща на „ полето на българското правораздаване ”.

Малко по-късно денем, Световният еврейски конгрес реагира остро на изявленията на Костадин Костадинов. В свое писмо до Николай Денков от конгреса изрекоха мощна паника от протичащото се у нас и засилващите се прояви на език на омразата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР