В България всичко е след дъжд - качулка и докато

...
В България всичко е след дъжд - качулка и докато
Коментари Харесай

Безумие! Месец и половина единственият светофар от Варна до Румъния не работи!

В България всичко е " след дъжд - качулка " и до момента в който не стане някой сериозен случай, никой не взима ограничения. Такъв е и казусът с единственият светофар от Варна до Румъния, който не работи към този момент месец и половина!

Тотално безхаберие и кретения!

Светофарът се намира в Каварна и за благополучие към момента няма произшествия и жертви.

" Мълчи си и шефът на полицейското ръководство, който, в случай че си гледаше работата, към този момент трябваше да ревизирал, за какво това е по този начин. След което да глоби кмета на общината ", съобщи някогашният кмет на Каварна - Цонко Цонев.

" Така стоят нещата. В Стара Загора взеха ограничения, след една покруса. Дано и тук не стане по този начин ", добавя в обществените мрежи Кметъла.

В момента кмет на града е Елена Балтаджиева, която ръководи Каварна от 2019 година.

Вследствие на бурята в края на ноември, светофарната уредба на кръстовището сред улица „ България “ и улица „ Георги Кирков “ е дефектирала.

Общинска администрация още тогава съобщи, че поставя старания по възобновяване й във допустимо най-кратки периоди и приканиха жителите прекосяването през кръстовището да се прави с нараснало внимание според поставените пътни знаци!

И това, в случай че не е безхаберие - здраве му кажи!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР