В България винаги е имало почва за развиването на бизнес

...
В България винаги е имало почва за развиването на бизнес
Коментари Харесай

Това е новата ниша в България, с която може да натрупате дебели пачки

В България постоянно е имало почва за развиването на бизнес с ръчно направени артикули. Условията за насърчаване на „ мудна “ мода тук стават все по-благоприятни. Винаги е имало консуматори за такава услуга, само че в този момент хората стават все по-информирани. Това сподели Ваня Пешина, създател на Pesh Art, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Тя показа, че ръчно направените фешън артикули се разграничават от тези, които са за всеобща приложимост, най-много в бързината и качеството. При „ бързите “ фешън артикули потребителите купуват нещо евтино, само че животът му е по-кратък. При „ бавните “ получават освен качество, в множеството случай на добра цена, само че и грижа.

„ Грижата е това, върху което ние се концентрираме. Според мен българският консуматор все по-често включва в избора си грижата за природата. Опитва се да бъде по-информиран, по-загрижен, по-отговорен, както към себе си, по този начин и към самите артикули и всичко, което го заобикаля “.

Пешина показа още, че няма универсална формула при определянето на цената за тези артикули. Тя разясни, че те имат най-малко, който се дефинира от качеството на продуктите.

„ Последните няколко години тези артикули повишиха цените си и се опитваме да се съобразим и с това, и с клиентите си. Характерно за нас е, че даже самостоятелната поръчка не трансформира цената на продукта, тъй като държим клиентите да са задоволени “.

Основателката на Pesh Art показа още, че съгласно нея българските консуматори стават все по-платежоспособни и не толкоз поради самата сума, а тъй като се учат по какъв начин да харчат по-разумно. Да влагат парите си там, където те ще оцелеят повече време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР