В България в последните 30 години се водеше антисоциална политика.Всички

...
В България в последните 30 години се водеше антисоциална политика.Всички
Коментари Харесай

Асен Василев на среща със симпатизанти в Сливен

В България в последните 30 години се водеше антисоциална политика.Всички бюджети бяха по този начин направени, че най-после оставаха едни пари, които с разпореждане на Министерски съвет се раздаваха на няколко компании и стигаха до кюлчета и шкафчета.Това е трети бюджет, който вършим и всички те демонстрираха, че можем да стоим в границите на планувания недостиг, да имаме най-голямата капиталова стратегия за финансови вложения и в това време да останат средства за обществена политика. Това сподели при визитата си в Сливен Асен Василев, съпредседател на " Продължаваме промяната ".

В града под Сините камъни той се срещна със симпатизанти на партията. Хората от третата възраст благодариха на някогашния министър на финансите за нарастването на пенсиите. Той разясни, че се чака самостоятелно преизчисление и ново нарастване. Той напомни за започнатата обществена стратегия, с цел да имасредства за възрастните хора, за децата, за безплатните детски градини, за компенсации на майките, данъчния заем за работещите родители

„ Това значи, че през последните 12 година никой не правил същинска обществена политика ”,каза още Василев.

Асен Василев уточни, че на път за Сливен е посетил Сливенските минерални бани, само че е останал отчаян от видяното.

„ Един скъп запас е оставен на съсипия ”,сподели още съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

За зимния периодВасилев акцентира:
„ Цената на електрическата енергия остана същата като предходната година. Който се отоплява на ток, ще е относително добре. За цената на дървата и за цената на парното сигурно би трябвало да се създадат компенсационни стратегии. Забранихме износа на дървесина, с цел да се задържат цените, само че все пак скочиха много ”,коментира Асен Василев и уточни като друга значима цел за зимния интервал - повдигането на приходите

" Най-важното, което би трябвало да се каже за Татяна Султанова, е, че тя не не помни Сливен, до момента в който беше в Народното събрание ”.Това уточни Василев във връзка лидера на сливенската листата на претендентите за народни представители от „ Продължаваме промяната ”.

" Обединихме първокласен екип за Сливен. Хора, които станаха част от листата и желаят да живеят, в която всички да се обединим и да работим за нейния разцвет. За нас е доста значимо да създадем по този начин, че да върнем хората в Сливен и в района. А по-важно е, те да желаят да останат ”, разгласи Султанова във връзка целите в предизборната си акция.

Чуйте в аудиото...
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР