В България туризмът е изключително развит и всеки хотел се

...
В България туризмът е изключително развит и всеки хотел се
Коментари Харесай

Поредни престижни отличия от международен конкурс спечелиха Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас

В България туризмът е извънредно развъртян и всеки хотел се бори да задоволи клиентите си, да предлага голям брой услуги, професионализъм и добра база. Много значимо и стимулиращо е, когато клиентите остават удовлетворени. Това е главната оценка за работата на един хотел, без значение къде се намира той. Освен това, обаче, има редица интернационалните награди, в които се включват към този момент потвърдили се хотели, водачи в сектора, каквито са Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас със своите неповторими местоположения, обслужване и първокласни бази.
Такива извънредно влиятелни интернационалните награди са WORLD LUXURY HOTEL AWARDS, които се организираха и тази година. Тези награди са учредени през 2006-та година и наградата от тях значи самопризнание за най-голям интернационален авторитет в първокласната хотелска промишленост. Всяка година над 300 000 индивида пътуват и гласоподават в границите на един месец, с цел да изберат финалистите във всяка от категориите.
Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас се включиха в тази сериозна конкуренция и безусловно справедливо сграбчиха победи в две основни категории за бизнеса. Наградата, която Гранд Хотел Банско подрежда до всички останали извоювани призове, е в категория Луксозен планински хотел – България. Поредният триумф на Гранд Хотел Свети Влас пък е успеха за Европа с премия за сполучливото осъществяване на първокласни йога ретрийти.


Тези следващи оценки затвърждават високото равнище и предлагана гама от услуги в двата хотела, които работят целогодишно за своите клиенти. Това още веднъж потвърждава, че в България също можете да намерите международно равнище на обслужване, първокласен интериор на налични цени, комфорт и релакс. Както се споделя - който търси, намира!
Подарете си мечтаната отмора и усетете качественото равнище на обслужване, което постоянно би трябвало да търсите при престоя си в един хотел. Докоснете се до множеството разнородни благоприятни условия, които двата хотела оферират и бъдете сигурни, че упованията ви ще бъдат оправдани.
Очакват ви неустоими оферти и предложения! Обадете се още в този момент на посочените по-долу телефони и грабнете своята опция за едно незабравимо преживяване, което да споделите с най-близките си хора!
Grand Hotel Sveti Vlas:
- телефон: 0700 44 800

Grand Hotel Bansko:
- телефон: 0700 12 120
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР