В България трудно се говори истината. Реших, че в един

...
В България трудно се говори истината. Реших, че в един
Коментари Харесай

Лют скандал в ефира между Яне Янев и Александър Манолев заради имоти в Сандански

В България мъчно се приказва истината. Реших, че в един миг е по-добре да се отдръпва и да бъдат непряк наблюдаващ. Така човек по-ясно преценя какво се случва в страната. Това сподели водачът на РЗС и консултант на Бойко Борисов в ефира на БТВ.

В момента най-вече пребивавам и работя в Сандански.

Преди 9 години персонални аз извадих жилищата на Цветан Цветанов, напомни той. „ Тогава се надигна писък против мен. Сега огромна част от медиите работят по моя модел. Аз съм посочил на обществото по какъв начин би трябвало да бъдат вадени информациите за парцелите. Тогава извадихме на бях свят неоспорими доказателства, че Цветанов не е имал приходи, с цел да има тези жилища и таз информация отиде в Национална агенция за приходите. Тя обаче беше потулена “, съобщи Янев.

„ Висшите етажи на властта мога да ги разясня, в случай че имам 2-3 часа телевизионно време, тъй като ще го направя професионално, а не както го прави КПКОНПИ аматьорски. Виждал съм по какъв начин се проверяват сходни проблеми в Израел. Виждал съм ИТ технологии, които проверяват случаите на корупция по високите етажи на властта. Човешката интервенция е сведена до най-малко “, изясни водачът на РЗС.

По думите му ръководителят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е част от висшите етажи на властта и не би могъл да проверява сходни случаи.

По отношение на имотните зам.-министърът Александър Манолев, той беше феодализирал моя роден град Сандански.

„ Мистериозно Манолев се снабдява с къща в парка на Сандански дружно с кмета Котев. Манолев и фамилията му живее там и всички го знаят. Той привиква хора там. Как някой си е разрешил да рече вековни чинари? Къщата е издигната по този начин както последния тръбопровод за минерална вода в града през компанията на кмета и майка му. Незаконно е захранен с минерална вода парцелът на Манолев и хотел в града “, разяснява Янев.

Александър Манолев се включи по телефона и разяснява думите на Яне Янев. „ Няма по-красноречив метод да стане ясно от кое място идва офанзивата против мен. Партията на господина е изцяло забравена на национални нови и е на кол това да се случи и на локално равнище. Цялото ми семейство сме пострадали. Човекът, който не е наясно със своята полова ориентировка е седнал да раздава морални оценки. Вярно ли е, че е обвиняем и е фалшифицирал подписите на свои родственици, а че е навлязъл в църковен парцел? Атаките му се дължат на това, че стопирах всички негови противозаконни практики. Той ще бъде политически мъртвец при идващите локални избори “.

Манолев отхвърли въпросната къща да е негова седмица. „ Посещавал съм тази къща като екскурзиант и съм си плащал за това “, безапелационен бе някогашният зам.-министър. Финансирал съм момичето, което е притежател. Имал съм висока заплата и възнаграждения, също така сполучлив частен бизнес и съм плащал налози. Всичко това е проверимо. Отстъпил съм И правото на градеж “, обясни Манолев.

Той прикани да се изчака да приключат инспекциите.

"Тези хора са се самозабравили и приказват безспорни неистини. Този човек демонстрираше разкош, какъвто нямат арабски шейхове. Аз се гордея с корените си. Ходя с гордо вдигната глава. С фамилни средства сме реставрирали черква ", разяснява Янев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР