В България сме на последно място по брой ваксинирани, на

...
В България сме на последно място по брой ваксинирани, на
Коментари Харесай

Агоп Каспарян: В България сме на последно място по брой ваксинирани

" В България сме на последно място по брой имунизирани, на едно от първите места по смъртност и по заболеваемост. За 10-12 години на власт на ГЕРБ можем да забележим какво са дали обещание - и дали са се случили тези неща. Съществуват огромни разминавания сред обещанията и това, което се е случило в реалност. Едно от най-наболелите неща е елекронното държавно управление, което изобщо го няма, а са усвоени огромни суми. " Това съобщи пред " Евроком " Агоп Каспарян - икономист и анализатор от институт " Рего ".
По думите му е хубаво да се усилят средствата на учителите и пенсионерите, само че тези политически ходове са били направени за да завоюва на ръководещите избрани гласове на идните избори. " Както виждаме, в този момент стартират и закани против учители и пенсионери ", добави Каспарян.
 Агоп Каспарян, Рего: Ваксинационният развой не върви добре Агоп Каспарян, Рего: Ваксинационният развой не върви добре
Замяна на българския лев с еврото от 1 януари 2024г. е по-скоро политическо обръщение към гласоподавателите, счита икономистът Агоп Каспарян...
" Имаме кадрови проблем и на най-високите етажи на политиката - посредством управническите политики. Вижда се едно привършване - от министър-председателя до съвсем целия Министрски съвет. Всичко това се вижда от невъзможността за ръководство на рецесията. Управляващите не могат да се оправят с нея - пробват да трансферират виновността или върху хората, че не съблюдават ограниченията - или да кажат, че това е здравна рецесия и нищо не може да се направи ", акцентира той. По мнението му " централният нападетел " от дълго време е привършен и е хубаво да отиде най-малко на скамейката.
" Имаме един финален късмет - на 4 април. Идните 4 години са извънредно значими трябват ни способни хора, които да ръководят процесите в страната, с цел да може да излезем от здравните, стопански, просветителни проблеми, които се заформят ", счита икономистът.
" Битката на тези избори ще бъде сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова е единственият сега интернационално квалифициран политически водач в страната, който може да изкара България от всички тези рецесии в обществото ни. Тя нито се продаде за постове, които й се предлагаха, нито се съобщи. Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова имат дълготрайна визия за страната. В момента Нинова е единственият обществено и стопански квалифициран политик, който може да се оправи с проблемите в страната ", заключи Каспарян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР