В България съществуват две мнозинства. Официално: това на първите две

...
В България съществуват две мнозинства. Официално: това на първите две
Коментари Харесай

Нинова: Истинското мнозинство е ГЕРБ, „Възраждане“ и ДПС

В България съществуват две болшинства. Официално: това на първите две партии: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - обединението на омертата, страха, войната и имунитетите. Истинското болшинство, което движи страната, обаче, е ГЕРБ, „ Възраждане “ и Движение за права и свободи. Точно тези три партии през вчерашния ден блокираха и чуването на министъра на правораздаването в Правна комисия. Това съобщи в декларация от името на парламентарна група водачът на Българска социалистическа партия. 

" Докога мислите да я карате по този начин? Коалицията на имунитетите сложи страната на трупчета до момента в който си делите порциите на властта. Напълно е пропуснат народът и неговите паники. Това не е държавно управление в интерес на България, а клуб по ползи. Нарушихте куп закони, не почитате никакви правила ", добави тя в послание към ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. 

" Вчера болшинството само блокира собствения си дневен ред в Правна комисия – невиждано нещо, откогато Народното събрание съществува. Направиха го, с цел да не изслушат личния си министър на правораздаването за това какво счита за правосъдната промяна. При Борисов министрите въобще не идваха и не уважаваха Народното събрание ", добави още Нинова. 

" По всички закони сте на друго мнение и се карате – за КПКОНПИ: два разнообразни законопроекта, блокирате си взаимно законите, за разделянето на Следствиетоот Прокуратурата – разнообразни мнения, гласувате друго ", уточни още водачът на социалистите. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР