В България от години не е преставала да съществува криминална

...
В България от години не е преставала да съществува криминална
Коментари Харесай

Димитър Манолов: В България от години има криминална икономика, която фабрикува пенсионни права

В България от години не е преставала да съществува престъпна стопанска система, която фабрикува пенсионни права, сподели във Велико Търново президентът на КТ "Подкрепа " Димитър Манолов.

Той уточни, че данните за правата и приходите преди 1997 година са прекомерно противоречиви във връзка с своята правота и тази престъпна стопанска система действа точно поради това, че никой не е в положение обективно да потвърди дали данните са правилни или не са, означи той.

Истинските справедливи документи съществуват от 1 януари 1997 година, когато е влезнал в действие персоналният указател на данните в Национален осигурителен институт, по тази причина е значима детайлна информация за обособените групи, които са се осигурявали тогава, сподели Манолов.

Според него сред 1997 година и 2000 година е работила остарялата система на заплащане на осигурителни вноски, без в този интервал да е имало таван. От тук идва и противоречивият миг - до каква степен 36 месеца застрахователен принос сред 1997 и 2000 година може доста да повлияе на интервала от 2000 година до 2019 година.

Той напомни, че в края на 90-те години е бил интервалът, в който приходите на българите са били най-ниски, и изрази подозрение какъв брой и кои са били тези българи, които са се осигурявали на някакви "страхотни " осигурителни вноски тъкмо тогава.

Според Манолов е значимо какъв ще бъде текстът в преходната наредба, която ще бъде основана и въведена в Закона за пенсионното обезпечаване и по която ще бъде избран механизмът за самостоятелният коефициент за пенсиониране за интервала 1997-2000 година.

Пред публицисти Манолов разяснява, че чака резултатите от МТСП по негов сигнал, обвързван с отпечатването и продажбата на подправени трудови книжки, които също са част от престъпната промишленост за производство на пенсионни права.

Във Велико Търново президентът на КТ "Подкрепа " взе участие в десетата постоянна отчетно-изборна конференция на районната конструкция на синдиката, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР