В България обикновено нещата стават така - става инцидент с

...
В България обикновено нещата стават така - става инцидент с
Коментари Харесай

Журналист: Във всяка престъпност в България са замесени полицаи

" В България нормално нещата стават по този начин - става случай с потърпевш и умрял и тогава разбираме, че съществува проблем. В цялата история се измести фокуса, тъй като излязоха гръмки заглавия от вида " война против каналджиите ". Трябва да се води война против страната, тъй като тази преживелица сподели, че тя не съществува и не действа ". Това сподели журналистът Слави Ангелов в ефира на Нова.

" В историята на целия преход претендентите за работа от Министерство на вътрешните работи са желали да постъпват в КАТ. Тогава се говореше, че с цел да постъпиш в КАТ, някой би трябвало да почине. Преди 7-8 години, когато потегли огромния трафик на бежанци, от този момент никой не желае да върви в КАТ, а в " Гранична полиция ". Защото там внезапно изниква сериозен финансов интерес. Тези хора с каква основа и планове влизат в Министерство на вътрешните работи. Във всяка престъпност в България са забъркани служители на реда ", сподели още той.

" Във вътрешността на страната се залавят 7 пъти повече хора, в сравнение с границата. Представете си за каква пробойна става въпрос ", добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР