В България не стихва интересът към хиперколите, като през миналата

...
В България не стихва интересът към хиперколите, като през миналата
Коментари Харесай

Българин кара едно от 63-те Ламборгини Сиан за 7 млн. лв.

В България не стихва ползата към хиперколите, като през предходната година автопаркът бе запълнен даже и с расови машини, които костват от порядъка на 7-8 милиона лв..

Най-впечатляващата облага на кола от фамозната италианска марка е на чисто ново Lamborghini Sian. Поръчковата суперкола коства към 7 милиона лева

От нея са създадени едвам 63 бройки. Sian е най-мощният модел на Lamborghini в историята на марката. От място до 100 км/ч Lamborghini Sian дърпа за 2,8 секунди. Максималната скорост на Sian е 350 км/ч. Sian е най-мощният модел на Lamborghini в историята на марката. Автомобилът бе публично показан на ревюто във Франкфурт през 2019 година

6,5-литровият V12 мотор е с 819 коня, добавени и от дребния електромотор, вграден в автомобила. Двигателят с вътрешно горене е с мощ от 785 коня, до момента в който електрическият мотор вкарва още 34 конски сили и обезпечава внезапно тръгване и незабавно ускоряване.

40 българи си купиха Lamborghini през 2022 година, а 38 към този момент са горди притежатели на Ferrari. Статистиката на Пътна полиция за регистрациите на коли през 2022 година сочи, че 11 са чисто новите коли Ferrari, а останалите са използвани. Иначе у нас има 127 автомобила Ferrari с български номера, написа " 24 часа ".

Друга извънредна италианска марка - Lamborghini, е желана от цели 40 българи, основно с първия кросоувър на компанията Urus. Новорегистрираните у нас предходната година са 10, само че общо броя набъбва на 40 с използваните.

У нас има и едно закупено чисто ново Bugatti. Това е Bugatti Chiron Super Sport. Колата коства към 3,5 милиона евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР