В България може и само да си мечтаем за бързо

...
В България може и само да си мечтаем за бързо
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Убийствен влак“ с Брад Пит

В България може и единствено да си мечтаем за бързо напредване с трен, само че в Япония то е реалност от доста години. И по този начин да вземем за пример дистанцията от Токио до Киото, което над 500 километра, с влак-стрела лишава единствено някакви си два часа и половина.

За почти толкоз време се развива и сюжетът на " Убийствен трен " (Bullet Train). Филм, за който се приказва още от средата на 2020 година Тогава знаехме, че Дейвид Лийч ( " Дедпул 2 ", 2018 година, " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ", 2019 г.) ще се заеме с режисирането, а Брад Пит ще влезе в основната роля.

Филмът щеше да бъде основан на романа на Киторо Исака - MariaBeetle, който до предходната година даже не бе преведен на британски. По-късно разбрахме, че към актьорския състав се причисляват имена като Брайън Тайрий Хенри, Джоуи Кинг, Арън Тейлър-Джонсън, Зази Бийтс и Майкъл Шанън.
 Снимка 583068

Стана ясно също, че Брад Пит и Сандра Бълок ще си създадат и взаимна услуга: Пит ще се появи за няколко подиуми в " Изгубеният град ", а Бълок ще направи същото за " Убийствен трен ". Това в действителност са първите, а все още и единствените два кино лентата, в които сме ги виждали дружно на екран.

В " Убийствен трен " Бълок влиза в ролята на Мария - красива и нахакана координаторка, чиято задача е да даде точни инструкции за осъществяване на загадка задача на наемен палач. Въпросният наемен палач в този съответен случай носи прозвището Калинката (Брад Пит).
 Снимка 583074

Работата му може и да е осеяна със гибел, само че той се пробва да се промени. Да изкорени гнева от себе си и да приема останалите. А задачата, сложена му от Мария, е привидно напълно лесна - да се качи на влак-стрела от Токио до Киото, да открадне едно съответно куфарче с лепенка на влакче на дръжката и да слезе още на идната станция.

Направо детска работа за експерт като него. Но се оказва, че това куфарче е много мечтано и той не е единственият, който се пробва да се добере до него. Във въпросния трен по същото време се оказват още цели петима наемни и извънредно смъртоносни убийци.

Те може и да са същински страшилища, само че също като Калинката носят доста забавни прякори - Лимон (Брайън Тайрий Хенри), Мандарин (Арън Тейлър-Джонсън), Стършел (Зази Бийтс) и Вълка (Bad Bunny).
 Снимка 583071

А Калинката... Калинката по бързата процедура ще разбере, че това не е най-лесната му задача досега - а най-трудната.

Наемни убийци с ексцентрични прякори - това намирисва на доста екшън и пиперливи реплики. И си е тъкмо по този начин, тъй като в " Убийствен трен " има по доста и от двете. И екшън подиуми, които подвигат адреналина, и хапливи реплики, които разсмиват.

И в този филм Дейвид Лийч демонстрира типичния за филмите си комичен и даже леко детски комизъм. А по този начин ни остава да се чудим дали единствено нас ни лъхна една дедпулска вълна, завихрена от влак-срела...

" Убийствен трен " е по кината от 5 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР