В България много често политиците не могат да блеснат с

...
В България много често политиците не могат да блеснат с
Коментари Харесай

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА! Шишко Войвода не яде филии с мас! ПатрЕотът- туловище ядеше и пиеше за сметка на Бареков, а днес гуляе с парите на данъкоплатеца! Срам...

В България доста постоянно политиците не могат да блеснат с добра активност и богатства за обществото, само че виж, за личния си празник умеят… да го нагодят, както прилича. Така и с псевдопатриота Красимир Каракачанов.

Онзи, сътрудник Иван от Държавна сигурност, който дружно с другите от шайката им - наречена ПФ – Симеонов и Сидеров, се „ погребаха “ за няколко дни към визитата на Ердоган в България, с цел да лъснат часове по-късно по тумбаци на отрупана софра. Много е комфортно за сметка на данъкоплатеца да поканиш в кабинета си този или оня и да се вживяваш на олигарх, а в действителност да грабиш от народа, плащайки си пирувам за рождения ден.

По всичко проличава, че откогато е във властта, шишко Войвода не пести… за разкош на масата, а за това приказват и антропометричните данни на поставения на вицепремиерския пост Каракачанов. За последно през 2013 година той можеше да бъде определян като наедрял или пълен, а в този момент по конгреси и обществени мрежи, където се чува мощния глас на обществото, Каракачанов е определян като „ плондер “.

До оня ден гледаше изгодата и ходеше да пие и яде, само че в случай че различен заплаща сметката. Агент Иван очевидно бързо не помни, че допреди години пиеше алено вино от масата на Николай Бареков, а през днешния ден е на правилото – кеф цена няма. Въпросът е - кой заплаща всичкия този разкош, храна на стомах и изискани напитки? Данъкоплатеца?

За сватбата на Сидеров и обичаната му Деница, сходни въпроси вълнуваха, а и разпалиха обществото, откакто се разбра, че пирът възлиза много скъпо, а точно към 200 бона! От къде тези пари, господа патрЕоти. Може би от орязаните 100 лева за пенсионерите, на които се кълнахте, че ще дадете 300, само че по този начин и не дадохте...

Каракачанов е огромен позор за ведомството, което управлява. В честите случаи сме ставали очевидци по какъв начин се появява коремът му, а по-късно и лицето. Срам, господин вицепремиер, пишат във Facebook към този момент върлите му съперници, които до през вчерашния ден са вярвали на обещанията на патрЕотите.

Агентът съумя да нанесе поредност рискови удари, които може да се окажат съдбовни за страната, а това кореспондира с липса на професионални качества и още по-отблъскващото – замогване, до момента в който си докопал баницата, наречена власт.

За множеството хора в обществото към този момент не е загадка, че в редица случаи Каракачанов гледа своите облаги и поради комисионните, които желае при обособени покупко-продажби, се надига вълна против него в цяла Европа, а за това приказват и изявленията на непознати медии. Това нанася нечовечен удар по репутацията и престижа на страната ни. На процедура, с държанието и изцепките си, шишко Войвода отряза главата на Ангел Джамбазки пред Европейските консерватори и реформисти в Екологичен потенциал. Разбитите на части патрЕоти, с изключение на, че излъгаха народа в България, ни омаскариха и пред Европа.

Срам е, до момента в който има небогати и гладни хора, които няма да могат да посрещнат обикновено Великден, вицепремиер да бъде в медиите с тостовете, които подвига. С няколко думи - гуляй по време на чума.

И най-после, анекдот от множеството мнения, които изобилстват във Facebook. Нали му е празник на шишко Войвода, да се позабавляваме малко и ние…

Виждат се Бойко Борисов и Красимир Каракачанов…

Борисов: Честит рожден ден, сътрудник!
Каракачанов: Благодаря ти, шефе…
Борисов: Филийка с мехлем да почерпя?
Каракачанов: Е, няма ли нещо по по този начин, по-скъпо…
Борисов: Е, оядохте се бе, Каракачанов, ще си имате проблеми с диабета до някой ден от това влизане във властта… би трябвало да помисля какво да ви правя…
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР