В България има скрити центрове на власт, които не съвпадат

...
В България има скрити центрове на власт, които не съвпадат
Коментари Харесай

Христо Иванов: ВСС изпълява танц на севернокорейски ансамбъл за решение, взето в две други сгради

В България има скрити центрове на власт, които не съответстват с формалните институции, които би трябвало да вземат решенията.

Висш съдебен съвет, който има тази комплицирана процедура да вземе това решение, в действителност извършва тези танци като един севернокорейски отбор, с цел да легитимира решение, взето в други едни две здания.

Това съобщи пред bTV съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

Питам се кои са тези две здания и се багра, че една от тях са Сараите в Бояна, някой трябваше да реагира на това, тъй като това е завладяването на българската страна ", сподели още той.

" Няма кой различен в България да реагира на това по-нататъшно завземане на българската страна от тези скрити центрове на властта, от тази паралелна власт, която взема в други две здания решения за разпределение на толкоз доста власт за идващите 7 години ", изясни някогашният юридически министър.

Той разяснява и компликациите в предизборния и изборния развой за Демократична България: Знам какъв брой старания ни костваше да убеждаваме свестни хора, честни, с специалности, да се ангажират тъкмо с нашата листа. Това не е елементарно решение, тъй като акцията против нас е малко по- меко казано, грубичка. Когато претендентът за основен прокурор в първото си изявление в това качество каже, че Христо Иванов и Демократична България са кибертерористи, това се случи юни месец, това не е доста добра визитка, с която да отидеш при някой да кажеш – Искаш ли да дойдеш в нашата листа? Това се назовава лов на вещици и това е извънредно рискова интервенция на прокуратурата в политическия живот ", добави той.

По думите на Иванов, те са единствената политическа мощ в България, която смее да влиза в тази тематика за основния прокурор и да опонира на това, което се случва, " на инсталирането на един още по-брутален човек на поста основен прокурор ".

" Това не е единствената ни идея, ние сме най-силния глас във връзка с сигурността и промяната в защитата и във връзка с киберсигурността, енергетиката, образованието и така нататък, сподели още той.

„ Единствените сме, които смеем да влезем в тази тематика. По тази тематика българската политическа класа изпада в неприличен смут и безмълвие. Понеже сме единствените, имаме дълг към нашите съграждани, когато се случва нещо толкоз рисково за българската държавност, да реагираме.

Не сме разчитали да извлечем дивиденти от това, просто знаехме, че ние не можем да си позволим да оставим това да мине апропо, сред концертите на закриването на акциите да мине назначението на идващия основен прокурор.

Този човек беше назначен в една фалшифицирана процедура и това го сподели господин Цацаров. Той сподели, че решението за това предопределение, както и за други назначения преди този момент, е било взето в други едни две здания. Тоест, то не е било взето във Висшия правосъден съвет, където му е мястото.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР