В България има работещи изпълнителна и законодателна власт, които имат

...
В България има работещи изпълнителна и законодателна власт, които имат
Коментари Харесай

Мария Габриел: Министрите трябва да бъдат оставени да вършат работата си

В България има работещи изпълнителна и законодателна власт, които имат общи цели, съобщи вицепремиерът Мария Габриел. По този метод тя отговори на рецензиите от вицепрезидента Илияна Йотова, че това е „ Б “ тим “.

Габриел отхвърли да разяснява бъдещия състав на държавното управление след ротацията, само че акцентира, че министрите би трябвало да бъдат оставени да си правят работата.

Външната министърка съобщи това на конференцията „ Младите хора и външнополитическата тактика на България: сериозният глас “ в Дома на Европа в София.

„ Министерският съвет – в настоящия си тип и след ротацията, е „ Б “ тимът. „ А “ тимът са ръководители на парламентарни групи, някои от ръководителите на парламентарни комисии. Те взимат решенията. Досега Министерският съвет ги извършва съгласно своите благоприятни условия “, съобщи през вчерашния ден вицепрезидентът Илияна Йотова в отговор на журналистически въпроси в Белово, където беше посетител на честването на 146-годишнината от освобождението на Беловския край и празника на града.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР