В България има много добре изглеждащи млади звезди, чиято красота

...
В България има много добре изглеждащи млади звезди, чиято красота
Коментари Харесай

Тотален MILF: Дени от „Един за друг“ показа майка си и всички са в шок

В България има доста добре изглеждащи млади звезди, чиято хубост постоянно е дело на стотици интервениции по лицето и тялото и тонове макиаж. Буквално някои от известните лица са изцяло неразпознаваеми без грим. Е, несъмнено, има и такива, които са надарени с съвършени черти поради ген по майчина или бащина линия.

Виж още: Така се гледа бебе! Сузанита има време за всичко - и за грижи, и за маникюр, и за прическа...

Преди няколко дни риалити звездата от " Едн за различен " Денислава показа фрагменти от коледната атмосфера на улицата, на която живее в Америка. Наистина ѝ завидяхме, само че пък и ние към този момент си имаме чудесна декорация в столицата - може да не е богата, само че най-малко я има! Дени към този момент си е на родна почва, тъй че ще би трябвало да привиква с това, което има тук. Не знаем за какъв брой време ще се задържи в България, само че нека е повече.

Виж още: Не си знаят парите: Кой измести за малко Илон Мъск като най-богат човек в света?

Сладката русокоска е много положителен човек и постоянно споделя свои занимателни видеа и по-рядко с други хора. Досега не бяхме виждали фамилията на Дени, само че от едно видео пред фамилната им американска къща видяхме и майка ѝ и татко ѝ, с които се забавлят. Вече знаем от кого е наследиха възприятието си за комизъм и позитивното лъчение.

Виж още: Гого след Игрите: Катерил съм се по канара без отбрана и съм бил на път да падна и да се разбия!

Е, към този момент знаем от кого е наследила и хубостта си, и съвършените си форми. Майката на Денислава наподобява в действителност ужасно и очевидно посещава постоянно фитнес залата дружно с щерка си. Може пък и тези занимателни танци да са тайната за това тяло - знае ли човек?! От фрагментите виждаме, че тя не залага толкоз доста на грима, с цел да наподобява добре. Това е и единственият ни съвет към Денислава - задоволително красива е и без грим, тъй че няма потребност да се покрива толкоз доста с него.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР