В България има доказани 33 случая на британския вариант на

...
В България има доказани 33 случая на британския вариант на
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Разменихме си есемеси с Ицо Хазарта, той е талантлив и стойностен човек

 В България има потвърдени 33 случая на английския вид на ковид. Това сподели в студиото на " Панорама " министърът на опазването на здравето.

През февруари ще може да се вземе осведомено решение с коя ваксина да се имунизираме, добави здравният министър.

Той уточни Израел, където са били за образец като брой имунизирани, брой на заболелите, само че последната седмица имат по 8000 дневно, а 1000 души са в интензивни отделения.

По думите му към този момент има вътрешно предаване, защото са засечени хора, които нямат пътувания във Англия през последните месеци.

Считаме, че последователното разхлабване на ограниченията е верният път. Не мисля, че част от пандемията ни убягва. Постижението се дължи на напъните на извънредно доста сестри и лекари в България, съобщи здравният министър.

Не играя функции, моето решение е като доктор, в следствие от клетвите, които съм полагал - Хипократовата и тази в Народното събрание.

Изтъкна, че е провел няколко срещи и отварянето на заведенията не може да бъде вкупом с всички останали сектори, защото може да изтървем " каишката ".

" Ваксинирането не е надпреварване, а е доста дълъг маратон, няма значение по какъв начин бягаме първоначално ", сподели Ангелов..

Министър Ангелов разяснява и проблема с разразилия се неприсъствен диалог сред него и позицията на рап артиста Ицо Хазарта, който осъди дейностите на министъра, хващайки се за изречени от него думи, че сега заведенията не са приоритет на страната.

" Разменихме си есемеси с Ицо Хазарта. В тях показах предпочитание за среща, а от отговора му разбрах, че той е добър български създател и стойностен човек. В тази преписка сме прецизирали позициите си. Той към този момент повече от всички схваща дейностите ни ", сподели проф. Ангелов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР