В България, без да правя реклама на правителството, се взеха

...
В България, без да правя реклама на правителството, се взеха
Коментари Харесай

Мутафчийски ироничен: Не водим статистика за заразените - нито по кръвни групи, нито по зодии

 " В България, без да върша реклама на държавното управление, се взеха най-адекватните ограничения в най-правилното време и в най-адекватния размер. Това, че разгласяваме 10, 15, 20 индивида дневно, значи, че се оправяме добре. Безработицата сега е в целия свят, стопанската система също на всички места е спряла. Политически и стопански въпроси няма да разясня. Статистика за инфектираните към този момент не водим - нито по кръвни групи, нито по зодии ".

Така преди минути ръководителят на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски отговори на журналистически въпроси по време на постоянния си брифинг в Министерския съвет, който стартира в 8,00 часа.

19 са новите случаи на ковид у нас за миналото денонощие. Това съобщи преди минути ръководителят на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на постоянния си брифинг в Министерския съвет, който стартира в 8,00 часа.

Така общият брой на инфектираните с COVID-19 в България към този момент e 695. Новите случаи са в София - 14, Стара Загора - 4 и Благоевград - 1. Починалите досега са 35, като новите случаи за последните 24 часа са четири - един в Пещера, един в " Пирогов " и два в Смолян. За единия от тях ви информирахме още през вчерашния ден, само че той също влиза в формалната статистика за денонощието. Излекувани са 81 индивида - 55 мъже и 26 дами.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР