В бъдеще Volkswagen и General Motors не искат да произвеждат

...
В бъдеще Volkswagen и General Motors не искат да произвеждат
Коментари Харесай

Volkswagen и GM се сбогуват с класическия хибрид

В бъдеще Volkswagen и General Motors не желаят да създават типичен хибриди. Двата автоконцерна ще се концентрират най-много върху електрически автомобили и плъгин хибриди, до момента в който Toyota и Ford желаят да трансфорат стандартните хибридни коли в съществена част на продуктовото си портфолио.

Изглежда, че проектите на автоиндустрия се разминават. General Motors и Volkswagen не възнамеряват към този момент да оферират типичен хибридни транспортни средства в Съединени американски щати, като за в този момент ще се концентрират върху моторите с вътрешно горене, а в бъдеще върху електрическите транспортни средства и плъгин хибридите. Припомняме, че плъгин хибридите се зареждат външно като естествените електрически автомобили. Конвенционалните хибриди пък са оборудвани с дребни акумулатори, които черпят ток от ДВГ.

Според отчет на Уолстрийт джърнъл, General Motors възнамерява да показа 20 напълно електрически транспортни средства и приставки хибриди по целия свят през идващите четири години. Volkswagen, на собствен ред, влага големи средства в производството на модели с акумулаторни акумулатори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР