В бъдеще върховите спортисти на британската премиум марка MINI в

...
В бъдеще върховите спортисти на британската премиум марка MINI в
Коментари Харесай

Mini представи оптимизираните John Cooper Works и John Cooper Works Cabrio

В бъдеще върховите спортисти на английската премиум марка MINI в сегмента на дребните коли ще комбинират своята въодушевяваща динамичност освен с образцова успеваемост, само че и с още по-оптимизирани равнища на излъчвания. От март 2019 година MINI John Cooper Works и MINI John Cooper Works Cabrio серийно ще бъдат оборудвани с бензинов филтър за твърди частици за намаление на излъчванията на фини прахови частици. Бензиновият филтър за твърди частици към този момент е неразделна част от технологиите за филтриране на отработените газове при всички модели с бензинов мотор на марката MINI в сегмента на дребните коли.


При MINI John Cooper Works и при MINI John Cooper Works Cabrio бензиновият филтър за твърди частици е интегриран в серийната спортна изпускателна система. По този метод се подсигурява, че спортното разрастване на мощността на двулитровия четирицилиндров мотор с технология MINI TwinPower Turbo и мощ 170 кВт/ 231 кс ще бъде съпроводено както с присъщия тон, по този начин и с образцови излъчвания. Двата модела на John Cooper Works към този момент дават отговор на изключително строгата норма за нездравословни излъчвания Euro 6d-TEMP. Освен това въвеждането на най-новата технология за намаление на нездравословните излъчвания не оказва въздействие върху образцовите стойности на разхода на гориво и СО2 излъчванията на двата върхови спортиста.



Със серийната шестстепенна механична скоростна кутия MINI John Cooper Works форсира от 0 до 100 км/ч за единствено 6.3 сек, а от 80 до 120 км/ч за единствено 5.6 сек. MINI John Cooper Works Cabrio форсира от 0 до 100 км/ч за 6.6 сек, а от 80 до 120 км/ч за 6.1 сек. За двата модела на John Cooper Works като алтернатива се предлага осемстепенна трансмисия Steptronic Sport.

Насоченият напълно към Race Feeling повсеместен пакет на MINI John Cooper Works и на MINI John Cooper Works Cabrio с изключение на мощен турбодвигател включва и спортно окачване със 17-инчови John Cooper Works алуминиеви джанти, спортна спирачна система, както и John Cooper Works аеродинамичен пакет и John Cooper Works спортни седалки. Освен това настоящите модели на върховите спортисти серийно се оборудват с LED фарове, както и LED задни светлини с присъщ Union-Jack дизайн, подчертаващ английския генезис на марката.



Нови благоприятни условия за индивидуализиране на излъчването предлага оборудването за интериора MINI Yours Interior Style Piano Black illuminated в това число осветени декоративни повърхности от страната на пасажера до лидера, както и опцията Piano Black Exterior с гланцирано черни рамки на фаровете, задните светлини и радиаторната решетка. Сред последните новости в гамата от в допълнение съоръжение и аксесоари са Телефонията с безжично зареждане, проектирането на логото на MINI от страната на лидера, персонализираните артикули на MINI Yours Customised, както и множеството новаторски цифрови услуги на MINI Connected.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР